Haus Lothringen

Billedet opdateres hvert 20. minut. Se andre live feeds på https://www.gasteinertal.com/webcam/

Skiferie i Bad Gastein

En skiferie i Bad Gastein er en oplevelse for både krop og sjæl. Området har adgang til et stort skiområde, men pister for enhver smag og alle niveauer, begyndere såvel som øvede.

Efter en dag på pisterne kan du nyde alt, hvad Bad Gastein har at byde på en varieret afterski-scene, og afslappende kurbade.

Når det kommer til gastronomiske oplevelser, er Bad Gastein et sandt paradis for madelskere. Efter en aktiv dag kan du forkæle dig selv med kulinariske højdepunkter fra regionen.

Området dækker også over fem imponerende bjerge, herunder det spektakulære Sportgastein. 

Lidt fakta om Bad Gastein

Familievenlig skiskole i Bad Gastein

Jeg hedder Martin Strunge-Erb. Her er min familie, min kone og mine to piger, Louise og Clara. Vi er glade for at du er interesseret i at vide mere om vores familieskiskole i Bad Gastein!

Jer er født dansk og da jeg blev færdig med skolen, tog jeg til Østrig med målet om at blive en dygtig skiinstruktør. Det var noget nyt. Jeg var den eneste dansktalende skilærer i området. Sådan er det ikke mere. Nu har jeg levet i Østrig i over 20 år og fulgt med i skisportens udvikling. En ting er stadig det samme. En god skiinstruktør er en som lever for at formidle den bedst mulige oplevelse. 

 Mit GO! instruktørteam brænder for træning og er godt uddannede. Jeg er heldige at få lov til at arbejde med et motiveret team med bevidste værdier. Mit team og jeg stræber efter at gøre det absolut bedste for dig og dine børn. Vi elsker at se den glæde og entusiasme, som børn viser, når de står på ski.

Jul og nytår i Bad Gastein

Hvis du drømmer om en hvid jul, så er Bad Gastein stedet at fejre en af årets største højtider. Med garanteret sne i vintermånederne, er du sikret en juleferie fyldt med hygge og stemning.

Start julemorgenen med en idyllisk kanetur rundt i byens maleriske gader eller brug dagen på pisterne med familien. Bad Gastein tilbyder en unik og betagende natur, der vil give dig minder for livet.

På nytårsaften kan du nyde en overdådig nytårsmiddag på en af byens hyggelige restauranter, og efterfølgende skåle i champagne til midnat med feststemte gæster på en af byens mange natklubber eller barer.

Bad Gastein er et perfekt sted at fejre jul og nytår på en måde, du aldrig vil glemme. Kom og oplev de magiske vinterlandskaber og den autentiske østrigske charme i julen og nytåret.

Se pistekortet