Haus Lothringen

Det siger gæsterne

Hvordan var dit ophold
i lejligheden?

Del dine oplevelser med os herunder.

40 reaktioner

 1. Hyggeligt igen at være tilbage i denne dejlige lejlighed, hvor der er god plads og alt fungerer fint.
  Vi er et skihold på 5 – 6 mand som snart har været her en del år og kommer selvfølgelig igen i 2025.
  Skiføret er ikke det bedste her i 2024, men det er jo ikke lejlighedens skyld.

  Tak til Lars og Annbeth.

 2. Vi tilbragte nylig vores skiferie i denne fantastiske ferielejlighed, og vi kunne ikke have været mere tilfredse. Beliggenheden er simpelthen uovertruffen, centralt placeret i byen med en kort gåafstand til restauranter, et væld af muligheder for afterski, supermarked og ikke mindst nærhed til den nærmeste skilift Schlossalmbahn.

  Lejligheden er indrettet med alt, hvad man behøver for en behagelig og bekvem ferie. Køkkenet er veludstyret, og stuen er hyggelig med komfortable møbler og en varm atmosfære. Et ekstra plus er, at lejligheden har en altan, hvorfra man kan nyde den betagende udsigt over det sneklædte landskab. (Udsigten er lige så imponerende indefra lejligheden, som udefra på altanen)

  Vi satte pris på de gode nætters søvn i komfortable senge efter dagene med sjov på pisterne og afterski stederne.
  Badeværelserne var rummeligt og moderne, og der var altid tilstrækkeligt med varmt vand.

  Værten var opmærksom og imødekommende, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Vi følte os virkelig velkomne og godt taget hånd om under hele vores ophold.

  Efter at have tilbragt en uge i denne lejlighed er vi allerede sikre på, at vi vil vende tilbage næste år. Vi har endda allerede sikret os en booking, da vi ikke ønsker at gå glip af chancen for at opleve denne fantastiske ferielejlighed og den idylliske beliggenhed igen.

  Alt i alt kan jeg varmt anbefale denne ferielejlighed til alle, der ønsker en perfekt kombination af komfort, bekvemmelighed og en fantastisk skiferie.
  Tip det er muligt at leje 2 eller 4-personers skabe til skiudstyret ved Schlossalmbahn. Så det ikke skal tages med frem og tilbage til lejligheden eller på afterski.

 3. Flot moderne lejlighed med en lækker udsigt til bjergene, dejlig central beliggenhed med gode parkeringsforhold
  Ski området og byen kan bare noget helt specielt og har uden sammenligning den smukkeste natur og omgivelser jeg har oplevet.
  5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra og glæde mig til at komme tilbage næste år.

  Tak for en dejlig ferie i jeres skønne lejlighed.

 4. Skøn lejlighed, flot udsigt og perfekt til en hyggelig skiferie med venner og familie. Lejligheden har alt hvad du behøver og har en rigtig fin beliggenhed.

 5. 2024 startet helt perfekt i denne skønne lejlighed.
  Udover en uge på ski med masser af sne og sol, har vi nydt at være i lejligheden om morgen og aftenen, hvor den store daglig stue har været den perfekte samle punkt for os og vores venner (masser af plads, vi var 8 stks.). En bonus er også udsigten fra lejligheden, udover byen og bjergene. Lejligheden ligger tæt på det hele, 500 m fra Stübnerkoglebahn, restauranter, afterski og indkøb m.m. Vi glæder os allerede til at komme på besøg igen! 🙂

 6. Skøn lejlighed også om sommeren: fantastisk view fra terrassen og alt fungerer bare i lejligheden – dejlig base når man kommer retur fra enten vandring, cykling eller golf:
  Vi kan varmt anbefale Gastein Golf i nabobyen – fantastisk bane og virkelig smuk med bjergene omkring.
  Ligeledes restauranten i bunden af ljelighedskomplekset “Betty” er et besøg værd. Alt i alt en skøn uge i lejligheden og vi vender helt sikkert tilbage.

 7. Det er en af de bedste steder vi har været. Det hele er smukt og lejligheden ligger meget centralt. Det er super fedt med udgang til gadeplan og direkte oppe ved parkeringen.

  Selve lejligheden er super lækker, dejlig stor og med rigtig god plads. (Også selvom man er 10 afsted på skiferie). Der er stort set alt hvad der skal være i så stor en lejlighed. En meget lille ting, som er meget få tilfælde måske mangler, er en vaskemaskine.

  Information inden ankomst er helt perfekt, alt er beskrevet meget grundigt.

  Vi kommer helt sikkert tilbage, måske bare for at sidde og nyde udsigten.

  Denne lejlighed er det hele værd

  Ps: Har du børn med så husk sæbe til alle tre toiletter????

 8. Skønneste lejlighed med plads til alle aldre. Dejlig udsigt og en mega hyggelig by. Vi var der i juli måned og havde en fantastisk uge. Vi kommer helt klart igen og giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Kærlig hilsen Fam. Mathiesen

 9. Er lige kommet hjem fra min anden gang i denne skønne lejlighed. Der er ikke en finger at sætte på både lejligheden eller omgivelserne. Vil glæde mig til at komme tilbage næste år.
  Hvis du og din familie eller veninder mangler et sted at holde ferie er denne lejlighed klart et besøg værd, både hvis du vil vandre eller stå på ski.

 10. Mit andet besøg i jeres vidunderlige lejlighed i den skønne by Bad Bastein i det dejlige Østrig.

  9 piger har nydt jeres lejlighed til fulde, dejlig stor og rummelig lejlighed med gode køkken- og bad faciliteter lige i centrum af Bad Gastein.

  Vi havde 5 skønne dage i Østrig, hvor vi oplevede:

  Vandretur til Sportgastein, som bør opleves af alle som elsker natur.

  Besøg til Kehlsteinhaus (Ørnereden)

  Vandring i Liechtensteinklamm.

  Felsentherme (Kurbad). Ren luksus og bør og skal opleves, hvis man besøger denne skønne lejlighed/by.

  Glæder mig til 2023 med de samme skønne piger i jeres lejlighed og håber på et besøg med min familien inden juni 2023.

  Tak for en dejlig mini ferie i jeres skønne lejlighed.

 11. Er netop vendt hjem efter mit 2. besøg i denne skønne lejlighed.

  Vi var 9 piger afsted, og til det er denne lejlighed helt perfekt med sine skønne faciliteter og fantastiske beliggenhed.

  Lejlighed/byen er bestemt et besøg værd – jeg vender i hvert fald tilbage til næste år (hele 2 gange – både på ski i uge 6 og igen til juni 2023)

  Så hvis du mangler et skønt sted at holde ferie med familie eller venner – så er dette stedet for jer.

  Tak for en skøn uge i en skøn lejlighed.

 12. Er lige kommet hjem, efter 5 skønne dage i lejligheden. 2. Gang jeg har været der, og må sige jeg er solgt. Fed fed lejlighed. Ligger lige i smørhullet af alt hvad vi har skulle til. Vi har boet 9 kvinder sammen, og fungerer perfekt med 3 x wc og 2 x bad. Skønne senge, og dyne jeg giver top-karakter..elsker bare både by og lejlighed

 13. Super lækker lejlighed med god indretning, som passer til flere familier/venner der rejser sammen. Den indeholder alt udstyr og er ren luksus at opholde sig i. Gåafstand til stort set alt, hvilket er en kæmpe fordel… kan varmt anbefales ????

 14. Vidunderlig lejlighed, som er så godt indrettet også hvis man rejser flere familier sammen. Utroligt veludstyret og ren luksus at bo i. Central beliggende i byen med egen parkeringsplads og gode handlemulighder. Også gode muligheder for restaurantbesøg og selvfølgelig sublimt skiløb. Om sommeren er der rigtig gode mulighder for gode vandreture. Og man skal endelig ikke snyde sig selv for et besøg i Felsentherme spa som ligger i gå afstand.
  Tak for endnu en dejlig ferie I jeres fantastiske lejlighed.
  Familien Stendal

 15. Super dejlig lejlighed, centralt beliggende, med alt i udstyr som kan forventes, super godt kan kun anbefales.
  Super ferie

 16. lækreste lejlighed, den er super indrettet og rummelig. Byen er meget hyggelig men ikke for svagt gående. ski området er godt og meget velfungerende. Alt i alt en fed ferie.

 17. Sensommer i Bad Gastein kan noget.
  Vi har haft en skøn uge, med fantastiske vandreture i dejlig natur, hvor det er muligt at få tanket “kaffe og kage depoterne” op i alpehytterne.
  Lejligheden havde alt, hvad vi kunne ønske os. Dejligt at komme til et sted, hvor der er rent og pænt over alt. Fem ud af fem stjerner.

 18. Vandreferie i Bad Gastein i Juni 2021 kan helt klart anbefales. Smuk natur på ruter, hvor vi miksede udfordringer med almindelig vandring. Alt er muligt og kan tilrettelægges efter ens eget behov og lyst.
  Efter en lang dag med vandring var det fantastisk at have en lejlighed som Ann-Beth og Lars’ at vende hjem til.
  Der mangler intet, som i absolut intet i lejligheden.
  Alt fungerer, sengene er behagelige, masser af vand fra bruseren, alt det luksus, som man har brug for efter en lang hård dag i fjeldet.
  Vi var 10 damer i lejligheden og på intet tidspunkt føltes lejligheden for lille til alle os.
  Lejligheden ligger dejligt centralt i byen, indkøb og spisesteder kan nås på gåben.
  Et afslappende sted som jeg helt klart vil anbefale.

 19. Flot og hjemlig lejlighed, godt indrettet og med den skønneste udsigt til byen og de smukke alper.
  Her bor man centralt og i gå af stand til både spisesteder og alperne.
  Vi har boet 11 piger uden problemer, der har været masser af plads til hygge.
  Kommer meget gerne igen.
  Bad Gastein er balsam for sjælen 🙂

 20. Tak for et skøn ophold i jeres helt igennem fantastiske lejlighed i den skønne by Bad Bastein i det dejlige Østrig.

  Fra vi trådte ind af døren til jeres lejlighed mærkede vi straks en velkommen og en god hjemlig hygge.

  Jeres lejlighed er tiltrækkelig stor og rummelig til den store familie, to familier eller som vi var….. 11 piger i jeres lejlighed. Dejlige store værelser med gode senge, dyner og hovedpuder og en lejlighed hvor alt var rent og fint.

  Skønt at lejligheden ligger så centralt i gå afstand til alting eller meget tæt på liften dog uden støj fra nattelivet.

  Det er ikke sidste gang, at jeg besøger jeres skønne “palæ”, jeg vil glæde mig til at kunne invitere min familie på en uges ferie i jeres skønne lejlighed.

 21. Er lige vendt hjem efter en forlænget weekend i denne skønne lejlighed. Lejligheden er perfekt til det lidt større selskab – vi var 11 kvinder afsted (og det siger jo ikke så lidt).
  Må sige, at Bad Gastein kan noget helt specielt -og det er ikke sidste gang, jeg har besøgt denne super flotte lejlighed. Den ligger perfekt til alt – butikker, skøn natur og liften til toppen af bjerget.
  Naturen er noget af det smukkeste jeg længe har set.
  Tak til Ann-Beth og Lars for at lukke jeres “hjem” op for os <3

 22. Lige hjemvendt fra en pragtfuld tur. Lejligheden ligger lige i byens navle. Du føler dig hjemme straks du træder indenfor. Rigtig gode senge, dyner og puder. Bad gastein har bare vundet mit hjerte – så ikke sidste gang jeg har været der. Både lejlighed og beliggenhed får top point af mig

 23. Tak for et helt igennem skønt ophold I Jeres skønne lejlighed – Kan kun anbefale den – har alt hvad der behøves og er meget velholdt.

  Det ligger rigtig flot med udsigt til bjerge.
  Gode muligheder for skønne natur oplevelser og gode spisesteder til en rimelig pris – gode indkøbs muligheder.

  Glæder mig til at komme tilbage.

  Tak.

 24. Er netop hjemvendt fra en uforglemmelig fantastisk forlænget weekend sammen med 10 andre kvinder, det i sig selv var en oplevelse ???? af den gode slags. Super flot lejlighed med alt hvad der er behov for ????

  Kan kun sige det er et besøg værd. Mange muligheder for gode vandreture og opleve den smukkest natur jeg længe har set.

 25. Et helt igennem fantastisk sted! Bad Gastein har vundet mit hjerte. Byen kan bare noget helt specielt og har uden sammenligning den smukkeste natur og omgivelser. Lejligheden er helt perfekt i størrelsen, der er alt man skal bruge og den emmer af æstetik, hygge og rummelighed. Derudover besidder den en stor terrasse med den smukkeste udsigt til bjergene. Der er kort gåafstand til butikker, cafeer, natur mm. alt ligger lige i nærheden. Vi var 11 kvinder afsted og det er allerede blevet en fast tradition <3 Tak!

 26. Fem ud af fem stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Vi har haft en super dejlig sommerferie med et par venner, i denne helt igennem rummelig og gennemførte lejlighed med en helt malerisk udsigt og ovenikøbet ligger i et dejligt område. Det ligger helt fast vi kommer tilbage. Kh Søren og Tina

 27. Super god lejlighed med masser af plads selvom man er flere familier på skiferie.
  Køkkenet er udstyret med alt hvad der er behov for.
  Placeringen er perfekt i forhold til de gode restauranter.
  Gåturen op til Stubnerkogel hver morgen, får lige gang i benene og hovedet.
  Vi kommer helt sikkert igen! :o)

 28. Fantastisk lejlighed, som bare er i orden og fungerer så godt til flere, der rejser sammen. Standard, udstyr og rengøring er altid tip-top. Og udlejer sætter en ære i en høj service. Endnu en gang mange 1000 tak for lån, vi “ses” igen til næste år. De bedste anbefalinger herfra. Kh 🙂

 29. Super skøn lejlighed, hvor der er alt hvad man har brug for. Der var god plads til os alle sammen så vi både kunne være sammen og hver for sig. Fantastisk udsigt til bjergene, god beliggenhed til byen og nemt at komme til skibus som kører ofte. De varmeste anbefalinger herfra 🙂

 30. Helt igennem fantastiske mennesker, imødekommende, hurtige tilbagemeldinger på mail – intet at sætte en finger på, hverken det ene eller andet sted, vi tager helt sikkert “chancen” igen en anden gang????????????.

 31. Virkelig dejlig lejlighed, hvor man hurtigt føler sig hjemme. Der er hyggeligt og der er alt, hvad man har brug for. Fra den dejlig store terrasse, er der den mest fantastiske udsigt over byen og den flotte natur ????
  Vi har haft den skønneste ferie, og kommer helt sikkert igen ❣️

 32. Har besøgt lejligheden mere end 10 gange og glæder mig hver gang. Super indretning, fantastisk natur , en lejlighed hvor alt er fint og flot, intet mangler. Har været der både sommer og vinter. Kommer igen til september.

 33. Dejlig lejlighed, skøn natur og en fantastisk betjening♥️♥️♥️♥️♥️5 hjerter fra os
  Anbefaler gerne til andre.

 34. Dejlig lejlighed. Super fin.
  Alt var bare så fint og der manglede ikke noget.
  Vi var alle meget positive overrasket.
  God plads til alle.
  Helt sikkert vi vender tilbage igen.
  Tak for lån af jeres skønne lejlighed

 35. Den perfekte lejlighed til den perfekte skiferie. Lejligheden har alt, 3 soveværelser med plads til at sove 10 voksne, 3 badeværelser, et fuldt udstyret køkken, stor stue/alrum og en stor altan med en fantastisk udsigt. Jeg har nu været her 7 gange og lejligheden er altid ren og pæn og i tip top stand.
  Lejligheden ligger også meget centralt i forhold til restauranter og natteliv, men uden at man bliver generet af støj, og der er kun en kort gåtur (op ad bakke ;o) til liften.
  Det er hverken første eller sidste gang jeg har været her ;o)

 36. En super stor lejlighed med et veludstyret køkken/alrum.
  Vores familie på 5 voksne har nydt vores sommerferie, hvor lejlighedens indretning med 3 soveværelser var perfekt til os. Altanen, hvorfra der er den fedeste udsigt, blev også flittigt brugt både morgen og aften.
  Vi kommer helt sikkert igen, idet lejlighedens beliggenhed i centrum er perfekt til vores vandreture.

 37. Helt igennem en fantastisk lejlighed i smukke omgivelser, med en smuk udsigt! En flot moderne lejlighed hvor man kan føle sig hjemme, samtidig med at man kan nyde sin ferie. Vi var overvældet over den fantastiske by, lejlighed og ikke mindst det området. Vi glæder os til at komme tilbage, for det gør vi en dag!

 38. Super dejlig lejlighed, med plads til alle. Gode pister og hyggelige afterski muligheder.
  Bestemt ikke sidste besøg 🙂

 39. Ja!,,,,er du så færdig en hybel,det ser sku rigtigt fedt ud ,stort tillykke med den.hilsen familien Hemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *