Skischool Go!

OM Skischole GO!

VELKOMMEN! VI ER EN FAMILIEVENLIG SKISKOLE I BAD GASTEIN

Jeg hedder Martin Strunge-Erb. Her er min familie, min kone og mine to piger, Louise og Clara. Vi er glade for at du er interesseret i at vide mere om vores familieskiskole i Bad Gastein!

Jer er født dansk og da jeg blev færdig med skolen, tog jeg til Østrig med målet om at blive en dygtig skiinstruktør. Det var noget nyt. Jeg var den eneste dansktalende skilærer i området. Sådan er det ikke mere. Nu har jeg levet i Østrig i over 20 år og fulgt med i skisportens udvikling. En ting er stadig det samme. En god skiinstruktør er en som lever for at formidle den bedst mulige oplevelse. 

 Mit GO! instruktørteam brænder for træning og er godt uddannede. Jeg er heldige at få lov til at arbejde med et motiveret team med bevidste værdier. Mit team og jeg stræber efter at gøre det absolut bedste for dig og dine børn. Vi elsker at se den glæde og entusiasme, som børn viser, når de står på ski.

 

Link til Skischool Go:

https://www.skischool-go.com/da/

| Svar

Nyeste kommentarer

16.07 | 05:47

Hej Anne
Nej, der er ikke elevator i ejendommen. Lejligheden ligger øverst, p-plads er en` etage over, så man skal gå en` etage med, så er man i lejligheden.

16.07 | 03:45

Hejsa det ser skønt ud. Er der elevator?

20.03 | 17:56

Hej Claus , det må være uge 9-2023: den koster DKK 13.900. Uge 9 er ledig. Bedste hilsner Annbeth

20.03 | 17:32

Er den 4-11 marts 2023 og hvad koster den?? Vh Claus